Več kot 40.000 zadovoljnih strank!
051 628 339 Pokličite med delovniki od 8.00 do 18.00 ure
Vse kategorije

Varen nakup

Vaša varnost je naša skrb

18.000 izdelkov +

Velik nabor hitro dostavimo

STROKOVEN ODZIV

Strokovno svetovanje iz prve roke
Splošne novice

VROČA PONUDBA AVTODOMOV ZNAMKE ROBETA MOBIL!

Ste avanturist, uživač ali le romantik? Potem so avtodomi znemke Robeta Mobil pravi za vas. Butično izdelani avtodomi, nastali na podlagi dolgoletnih izkušenj s sveta karavaninga vas nikakor ne bodo pustili ravnodušne. Notranjost avtodomov je do potankosti dodelana in uporabnika zadovolji v vseh pogledih.

  

 

Avtodomi znamke Robeta Mobil so vozila, ki vam bodo z lahkoto zlezla pod kožo. Butično izdelana vozila so primerna tako za daljše potovanje kot tudi za rutinski vsakdan. Prednost vozil je ročna izdelava, prilagojena željam posameznega kupca; vsako vozilo pa je podpisano s strani delavca, ki ga je ustvaril. Komponente vozil so narejene v visokotehnološki proizvodnji s cnc stroji ter skonnstruirane v visokotehnoloških računalniških programih.

Vozila znamke Robeta Mobil so zaradi svoje majhnosti primerna za opravljanje vsakodnevnih aktivnosti ter za takojšen pobeg v neznano. Notranjost vozil je izredno praktično zasnovana, prednost so zanimivi detajli, ki bivanje v avtodomu naredijo udobno.

Avtodomi znamke Robeta Mobil so narejeni na podlagi dolgoletnih izkušenj kampiranja in življenja z avtodomom vodilne ekipe podjetja, ki je svoje doživetje zlila v izdelavo vozil. Tu se zrcali vpliv vključitve vseh komponent, ki vsakdan potovanja z avtodomom naredi še bolj udoben in drugačen kot pri drugih znamkah avtodomov.

 

Oglej si modele avtodomov Robeta Mobil