Več kot 40.000 zadovoljnih strank!
051 628 339 Pokličite med delovniki od 8.00 do 18.00 ure
Vse kategorije

Varen nakup

Vaša varnost je naša skrb

18.000 izdelkov +

Velik nabor hitro dostavimo

STROKOVEN ODZIV

Strokovno svetovanje iz prve roke
Splošne novice

CARTHAGO - PRESTIŽ AVTODOMARSTVA

Leta 2018 je podjetje Robeta d.o.o. podpisalo ekskluzivno zastopstvo z nemškim proizvajalcem prestižnih avtodomov Carthago.

Podjetje Carthago se od svoje ustanovitve naprej osredotoča izključno na proizvodnjo avtodomov. V tem segmentu so v dosedanjih 40 letih zbrali veliko znanja in izkušenj, ki jih lahko zasledite v vseh njihovih avtodomih. Vozilo Carthago je poseben avtodom, njegova posebnost se kaže že pri sami zasnovi in se nadaljuje skozi visokokakovostno proizvodnjo do udobnega bivalnega prostora in do dovršenosti v podrobnostih. Vozilo Carthago že na prvi pogled prepriča s svojim edinstvenim in ekskluzivnim dizajnom ter svojo praktično uporabo, kajti vsak Carthagov avtodom vsebuje »DNK« prestižnega razreda.

Udobje in kakovost pa nista edini lastnosti, ki bosta prepričali še tako zahtevnega kupca. Celotno vozilo je narejeno iz aluminija, zato je vozilo lažje v primerjavi z drugimi vozili istega razreda, prednost pa je tudi vzdrževanje, saj vozilo ne rjavi. Avtodomi znamke Carthago se ponašajo z dvojnim dnom, v katerem je komplet inštalacija - vozila znamke Carthago imajo ogrevan pod in so tako primerna tudi za zimske radosti. Pohištvo vozila je dvojno ojačano, kar pomeni bistveno manj tresenja med vožnjo, zadek pa je zaobljen, kar nudi vozilu večjo trdnost.

Izbirate lahko med delno integriranimi in integriranimi vozili - slednji imajo manjši kot vetrobranskega stekla v primerjavi z vozili drugih znamk, zaradi česar je preglednost boljša.

Znamka Carthago se v svetu avtodomarstva ponaša s serijami C-compactline, C-Tourer, Chic C- in E-Line, Chic S-Plus ter Liner-for-two.

Vabljeni na ogled flote avtodomov Carthago v PE Rovando vsak dan med tednom med 8. in 18. uro.

Več o avtodomih Carthago si lahko preberete na naši spletni strani www.carthago-slovenija.si